template

WELCOME NOTE

31 August, 2012

31 OGOS 1994

BISMILLAHIRAHMANIRAHIM

hmm.... 31 ogos 1994, sahabat kesayangan saya telah selamat dilahirkan ke dunia. Hari ni 31 ogos 2012 merupakan ulang tahun kelahirannya yang ke 18... huhu....dah tua sahabat saya ni, di kesempatan ini saya ingin meng'wish'kan :)
^_^ sanah helwah Asyikin Baina Radhiah~
 ^ ^,
^_^ selamat hari tua
^_^ selamat Hari Merdeka ( anak malaysia )
^_^ selamat fly ke Jordan
^_^ semoga dimurahkan rezeki dan dilindungi Allah
^_^ semoga berada dalam keadaan sihat dan sejahtera
^_^ semoga berjaya di dunia dan akhirat

Dear syikin,
First of all sorry sebab amek gambar enti tanpa permission...ngee~ konon nak uwat surprise laa ni... 
huhu..... ingat tak lagi time sekolah dulu-dulu, whoa... lots of memories ^_^
Hmm.... macam tak percaya kan, masa berlalu sangat pantas.... Nak cerita sikit pasal persahabatan kita... Kita sama-sama masuk ke SHAMS dari f1 sampailah f5 tapi kita tak rapat sangat time f1-f2, just senyum dan tegur sikit-sikit je... f3, enti masuk asrama... masa tu kita sama-sama dilantik jadi Pengawas Asrama ngan beberapa orang lagi... Start dari hari tu baru kita macam rapat sikit... ^^
         Pastu masa f4, kita kena jadi exco dalam BPAS... masa tu macam berat hati nak terima jawatan, lepas salwani keluar asrama enti jadi kapten dan saya jadi naib kapten.... kita bekerja dalam satu kumpulan start dari kem pro.... then kena handle banyak program kat asrama, bincang pasal masalah hostel....huhu...banyak benda laa... Banyak benda yang kita kongsi sama-sama...
Ingat lagi tak kita duduk kat pulau depan SHAMS, baring kat surau sambil tengok bulan, jumpa Cik Teh ngan Kak Long dewan makan, buat usrah ngan exco BPAS.... Banyakkan kenangan kita....
        Tapi hari ni mungkin kita jauh.... enti amek Pengajian Bahasa Arab di Jordan, ana di USIM... huhu....mungkin kita tak berjodoh untuk sama-sama belajar di bumi Jordan.Walaupun kita jauh tapi hati kita tetap dekat, semoga Allah merahmati persahabatan kita selama-lamanya.


Badan Pengawas Asrama SHAMS 2011
 Terima kasih sebab dah jadi kawan saya yang sudi dengar curahan masalah saya, sebab banyak nasihatkan saya, jadi semangat saya bila saya down... Terima kasih jugak sebab dah banyak tolong saya.... percayakan saya untuk mendengar masalah-masalah awak...


p/s: nanti saya nak jumpa dengan 'Doktor Hati' saya ni...
uhibbukifillah ^_^

                                         sakinah kamarudin